Neodoljivi svinjski bubrezi na seoski način

23/04/2018
"Na seoski način - zači bubrezi sa garantovano dobrim ukusom i neodoljivim mirisom "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 941
  • Pregledi tokom meseca198
  • Pregledi tokom sedmice21
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjski bubrezi - 6 komada
  • stari luk - 2 glavice
  • paradajz pire - 1 šolja (može i sok od paradajza)
  • pečene paprike - 3 komada, crrvene
  • biber
  • aleva paprika
  • čubar
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Stavite bubrege u hladnu vodu sa dve supene kašike sirćeta, ostavite ih tako oko 30 minuta. Operite ih i isecite na sitne komade.

Isecite luk i paprike, i ostavite sa strane.

Sipajte ulje u tiganj ili šerpu i dinstajte bubrege, oni puštaju dosta soka, zato vam nije potrebna voda.

Kasnije dodajte luk i dinstajte zajedno, mešajte ih.

Na kraju sipajte i paradajz pire ili sok, paprike začinite začinima.

Zajedno ih pržite, nakon toga pospite sa malo aleve paprike.

Servirajte tople sa čašom vina.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar