Umak od patlidžana i pasulja

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
298
24/04/2018
"I čips, a i krastavčići su duplo ukusniji, kada ih servirate sa umakom od patlidžana i pasulja "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano100
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ispecite patlidžan, ogulite ha i isecite na komade. Ispasirajte ga zajedno sa pasuljem, belim lukom, medom, senfom i soja sosom.

Pasirajte dok ne dobijete gladak sos i dodajte so, maslinovo ulje i sok od limuna.

Sos je odličan za čips i razne vrste povrća.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar