Način pripreme
U posudi umutite jaja sa šećerom na mekan krem. Dodajte mekani maslac, vanilin šećer i prethodno pomešane so, prašak za pecivo i prosejano brašno, mešajte dok ne dobijete hompogenu smesu.
Sipajte smesu na papir za pečenje, preko njega stavite drugi list i razvucite, uz pomoć oklagije, koru debljine 1 cm. Stavite tako sa papirom u frižider, dok se testo ne stegne. Isecite testo na krug veličine kalupa za mafine, tamo ćete ih peći. Stavite krugove u kalupe i pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni, 20 minuta. Izvadite gotovu osovu vaših tartaleta i ostavite da ohlade.
Za voćna srculenca stavite želatin u vodu i kad nabubri, rastvorite ga na pari. Dodajte ga u džem uz neprestano mešanje. Rasporedite smesu na papir za pečenje, poravnajte i ostavite da se stegne. Kalupima za gurabije isecite srca.
Za čokoladna srca pomešajte izlomljenu čokoladu i maslac, rastopite na pari. Rasporedite smesu na papir za pečenje, poravnajte i kad stegne isecite srca.
Sastavite tartalete tako što na svaku osnovu stavite deo krema, pripremljenog prema uputstvu na pakovanju i ukrasite voćnim i čokoladnim srculencima.