Način pripreme
Nožem napravite dva propreza preko gornje strane sira. Ne treba da budu duboki, već samo da mu probiju koru.
Stavite sir u tiganj, da se prži 5 minuta. Malo pre nego što sir bude gotov, isecite lepinju na pola i premažite je sa malo maslaca. Stavite je u tiganj sa sirom, da se prži malo, ali samo sa spoljašnje strane.
U međuvremenu, u drugom tiganju otopite maslac. Luk isecite na kolutiće, pa ga dodajte otopljenom maslacu, pa posipajte sa pola od količine šećera.
Sačekajte da luk dobije zlatnu boju, okrenite kolutiće, pa ih posipajte preostalim šećerom. Neka se prži još 1-2 minuta. Isecite paradajz na kolutove - potrebno vam je 1-2 koluta.
Stavite malo od sosa za roštilj na donji deo lepinje. Nakon toga stavite salatu, sir, paradajz, luk i prelijte preostalim sosom. Na kraju stavite gornji deo lepinje i pažljivo pritisnite.