Bukatini testenina sa inćunima i sušenim paradajzom

28/04/2018
"Dajemo vam pola sata, ni minut više, da pripremite ove aromatične bukatine koje plene "
Priprema5 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano131
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bukatini testeninu skuvajte u posoljenoj vodi, ocedite i operite da se ne zalepe.

Luk i beli luk očistite i sitno isecite, nakon toga propržite sa dve supene kašike maslinovog ulja. U njih dodajte inćune, a nakon toga sitno iseckan paradajz.

Ja sam u ovom slučaju koristila mariniran. Čim luk omekša dodajte pavlaku, i ako je potrebno so.

Na kraju dodajte oko jednu supenu kašiku kapra i suvi bosiljak. Rasporedite ih na tanjir, a sos prelijte preko njih.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar