Domaći sladoled za dijabetičare

09/05/2018
"Mirisan užitak u toplim danima, za ljude koji ne mogu da jedu običan sladoled sa šećerom "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 979
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jagode - 450 - 500 g (ili drugu vrstu sličnog voća)
  • med - 85 g
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite jagode od drške.

Isecite ih na pola.

Stavite ih u odgovarajući pleh, obložen papirom za pečenje i stavite u zamrzivač na nekoliko sati.

Nakon toga ih stavite zajedno sa medom u blender ili multipraktik i meljite dok dok smesa ne postane homogena.

Sipajte u odgovarajuću posudu i zamrnite dok sladoled /sorbe/ ne bude gotov.

Neka vam je slatko!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar