Rolati od svinjskog ribića

23/05/2018
"Ukusni izazovi najvišeg stepena "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano444
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Svinjsko meso isecite po dužini tako da ostane jedno celo parče. Izlupajte i začinite solju i biberom sa obe strane.

Sa jedne strane namažite topljenim sirom i barbikju sosom.

Na namazanu stranu po dužini mesa, poređajte trakice kiselih krastavčića, šargarepu, izrendan kačkavalj. Uvijte u rolat.

Stavite u namazan pleh sa ivicama na dole. Odozgo prelijte sa malo ulja i dodajte 1 šolju vode. Pecite na 200 stepeni oko 30 minuta, ispod folije. Nakon toga otvorite i pecite 10-15 minuta.

Napomena Jelo možete pripremiti da bude kao mali rolati, ribić podelite na manje komade. Onda svakki rolat namažite odozgo sosom i pospite rendanim kačkavaljem pre nego što bude potpuno gotovo.

stali sastojci su kao kod jednog rolata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar