Svinjetina sa karijem, limetom i kiselim mlekom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67813
01/06/2018
"Očaravajuće ukusna i iznenađujuće aromatična svinjetina sa limetom, karijem i kokosovim mlekom "
Priprema20 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno100 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano81
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se usitni i zaprži u masnoći. Ostavlja se da se ocedi, a u istoj masnoći se izdinstaju usitnjeni luk i beli luk, đumbir i kari.

Smesa treba da se krčka oko 2 minuta, dok se za to vreme rastrese nekoliko puta.

Posle se u nju dodaju kora i sok od limete. Naliva se i kokosovo mleko. Kada smesa provri stavlja se svinjetina u nju.

Jelo se posipa začinima i ostavlja se na thoj vatri oko 1 sat, meša se s vremena na vreme. Gotovo jelo se servira sa listićima korijandera.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar