Brza i ukusna keks torta sa tečnom čokoladom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Brza i ukusna keks torta sa tečnom čokoladom
Fotografije: Maria Simova
13/06/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije10
"Da vidimo koliko dugo ćete moći da sačuvate keks tortu od izelica u kući"

Potrebni sastojci

  • keks za tortu - 250 g
  • kisela pavlaka - 200 g
  • krem sir - 70 g
  • šećer u prahu - 4 kašike
  • tečna čokolada - 250 g
  • belo vino - 100 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Umutite pavlaku sa sirom i šećerom u prahu u vazdušast krem.

Dodajte tečnu čokoladu i ponovo promešajte u ujednačenu smesu.

Namažite pravougaonu posudu za pečenje sa malo krema i poređajte red keksa koji pre toga potapate u vino.

Ponovo krem i tako dok se ne potroši količina, završavajući kremom, garnirajte po svom ukusu.

Stavite u frižider na 5-6 sati da se stegne krem.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: