Hrskave cigare sa debrecinama i kačkavaljem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
17/06/2018
"Pušenje je štetno, ali hrskave cigare sa debrecinama vam dozvoljavamo da jedete u svako doba dana i noći "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano232
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite debrecine na tanke trake, a kačkavalj nasecite na duge i tanke parčiće.

Otvorite paket sa korama i pažljivo rastvorite jednu uvijenu rolnicu, ali ne potpuno. Stavite parče kobasice, parče kačkavalja i uvijte ponovo.

Tako oblikovujte sve rolnice, a ako želite polovinu ispržite takve kakve su. One imaju sir i mogu direktno da se prže.

Ispržite ih dok ne dobiju zlatastu boju i konzumirajte tople. Ukus im je jedinstven!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar