Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Pileća srca u maslacu sa vodenim lukom

Pileća srca u maslacu sa vodenim lukom

tsvetoslava kirkovatsvetoslava kirkova
Kuvar
13034541
Pileća srca u maslacu sa vodenim lukom
Fotografije: Rositsa Marinova
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
35 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
2
"Srdašca, na tiganju, neodoljiva - uzmite pivo i dođite da ih probamo"

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 500 g
  • luk - 1 glavica, vodeni
  • maslac - 100 g
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Pileća srca se operu i skuvaju mnogo dobro, operu se ponovo i izdinstaju u maslacu i 150 ml bujona, u kome su se kuvala oko 15 minuta.

Dodaju se so i biber, serviraju se u društvu vodenog luka isečenog na šejbne i posipaju se sokom od limuna.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: