Pašteta od pečenih paprika i sira

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
23/06/2018
"Pravi delikates iz bugarske kuhinje - aromatična pašteta sa pečenim paprikama "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano264
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paprike ispecite, oljuštite ih, očistite semenke, sitno iseckajte i ispasirajte.

Maslac umutite u penu i dodajte mu rendani sir, mešajući sve vreme, a zatim i pire od paprike, sitno iseckan peršun i sok od limuna.

Dobijenu paštetu oblikujte u tanjiru i ukrasite tvrdo kuvanm jajetom, maslinama, kolutovima paradjza i grančicama peršuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar