Svinjske šnicle u tiganju

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
264
11
380
Svinjske šnicle u tiganju
Fotografije: Desi Marinova
1 / 3
02/07/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
"Šta čoveku više treba - sočne svinjske šnicle u tiganju, čaša hladnog piva i prijatelj, sa kojim sve to da podeli"

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 6 komada
  • ulje - 60 ml
  • beli luk - 2 čena
  • so - 2 prstohvata
  • biber - 1/4 kašičice, mleven
* merne jedinice

Način pripreme

Meso izlupajte, da bude meko. Beli luk isitnite pomoću prese.

Sokom od belog luka premažite svaku šniclu, a zatim sa obe strane posipajte so i biber.

Neka tako odstoje na sobnoj temperaturi oko 20 minuta.

Pržite u zagrejanom ulju, tako štp pržite sa obe strane na jakoj vatri, da meso uhvati koricu i da se stvori sok. Kada uhvati koricu, ringlu smanjite i meso pržite dok ne omekša.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: