Brza, laka i veoma ukusna piletina

20/04/2017
"Insistiramo da je probate, jer smo sigurni da ćete se zaljubiti u nju "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano67
  • Pregledi tokom meseca67
  • Pregledi tokom desmice21
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite batake od kostiju i začinite meso začinom za piletinu, posolite ga i dodajte biber. U pleh sipajte konzervu paradajza i paradajz sos.

Naseckaje masline i sipajte ih u paradajz. Odozgo poređajte pileće meso, pospite origanom, prelijte uljem i stavite u rernu na 200 stepeni. Nasecite mocarelu (ili kačkavalj).

Pre nego šo je gotova, piletinu izvadite iz rerne, stavite mocarelu ili kačkavalj, pospite ponovo origanom i pecite dok ne bude gotovo. Po želji, kada izvadite meso, pospite jelo naseckanim peršunom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija