Svinski vrat u marinadi od meda i piva

28/06/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovPočetnik1505
"Raskošne šnicle sa marinadom od meda i piva, koje su pravi užitak za čula"
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano398
  • Pregledi tokom meseca105
  • Pregledi tokom desmice31
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle od svinjskog vrata lagano izlupajte čekićem i zasecite na krajevima, kako se meso ne bi skupilo i deformisalo prilikom pečenja. Posolite i pobiberite.

Promešajte presovani beli luk, med, sok od limuna, pivo, sirće i ruzmarin u dubokoj posudi sa poklopcem i u ovoj smesi ostavite šnicle da se mariniraju preko noći.

Ocedite šnicle i pecite ih na gril tiganju ili roštilju sa obe strane do lepe boje.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija