Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Svinjska rebarca iz rerne

Svinjska rebarca iz rerne

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Glavni urednik
216706
Svinjska rebarca iz rerne1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
4
"Razlog broj 1 nikad, ali nikad nećemo postati vegetarijanci - ova sočna svinjska rebra iz rerne"

Potrebni sastojci

  • svinjska rebarca - 1 kg
  • soja sos - 1 supena kašika
  • med - 1 supena kašika
  • senf
  • kečap
  • beli luk - u prahu
  • kumin
  • biber
  • aleva paprika
  • voda - malo
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite rebra na porcije.

Pomešajte sve sastojke, namažite rebarca. Stavite ih u frižider da odstoje oko dva sata, pleh prekrijte folijom.

Nakon toga stavite rebra da se peku na 200 stepeni. Namažite ih jednom marinadom, pre nego sto okrnete da se peku i sa druge strane.

Gotova rebra servirajte sa kriglom piva.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.5
51
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Anonimni
Anonimni
Nemojte biti glupi 45 minuta je nenormalno malo za ovo jelo, minimum 2 sata
03.07.2022 17:41
6
1
Prikaži sve komentare