Pohovana piletina sa kornfleksom

17/01/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Danas vam predstavljamo ove neverovatne pohovane pileće batake sa kornfleksom. Poslužite ih sa mlečnim sosom i kriglom piva"
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano373
  • Pregledi tokom meseca27
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvate meso sa malo soli.

Ocedite ga i stavite na ubrus da se osuši. U činiji umutite jaja, a u drugu činiju isipajte kornfleks.

Pomešajte brašno sa začinima i stavite ga njega u posebnu činiju.

Uzimajte po jedan batak i prvo ga uvaljajte u brašno, pa u jaja i na kraju u kornfleks. Ponovite isti postupak i sa ostalim batacima.

Tepsiju obložite papirom za pečenje i poređajte meso.

Batake prelijte sa malo maslinovog ulja i stavite u rernu na 180 stepeni dok ne uhvate zlatnu koricu.

Kao garnir neka vam posluže tikvice sa belim lukom i mlekom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti