Moji komentari

Anonymous komentiraše:
Ovo je Turska Rahvanija ,prepisan moj recept ,sram vas bilo .
Anonymous komentiraše:
Kad prepisuješ barem prepiši kako spada
Anonymous komentiraše:
Ovo je strašno ,jesi li ti ikad videla kako to raste ,to su obični trnasti žbunovi ,kakvo moćno stablo ,lupetaš za 10 .otrovna mu je opna i mora se paziti kako se otvara da bi se izvukla bobica .Stvarno strašno kolike gluposti valjaš na ovom sajtu .
Anonymous komentiraše:
obrišite me sa vašeg glupog sajta
Anonymous komentiraše:
Imate vrlo zanimljive recepte ,Probaćemo i ovo
Anonymous komentiraše:
Sviđa mi se recept ,volim sve što se radi sa makom .Hvala za recept
Anonymous komentiraše:
Davno sam jela ovakav rolat i stvarno je odličan ,sve pohvale
Anonymous komentiraše:
Zanimljiv recept ,probaćemo da napravimo .
Anonymous komentiraše:
Pasulj sadrži gas Helijum i zbog toga se nadimamo i ispuštamo gasove .Ja lično operem pasulj ,sipam hladnu vodu i prokuvam pet minuta ,ocedim i nalijem ponovo hladnu vodu i skuvam .Kad je pasulj već kuvan i začinjen zadnjih pet minuta pred kraj dodam svežu grančicu Nane -Mente ili prstohvat sušene mente svakom u tanjir .Daje odličan ukus a pomaže varenje i sprečava nadutost . Nadam se da se ne ljutite zbog mog komentara. Pozdrav
Anonymous komentiraše:
obožavam belu ''čokoladu'' i brze poslastice ....
Anonymous komentiraše:
Orada je kvalitetna riba i dobro je češće je jesti .Recept je zanimljiv i vredi probati .
Anonymous komentiraše:
Volim juneću čorbu ,supu i gulaš .Ovo mi je baš primamljiv recept .
Anonymous komentiraše:
MlečikaMlečika10.04.2018
Baš me oduševilo kako ste opisali Mlečiku .Važno je upozoriti čitaoca na njene karakteristike jer je jako otrovna iako izgleda lepo .Kod nas je zovu i ''Suncogled ''jer se okreće prema suncu .
Anonymous komentiraše:
Ne mogu da se ne osvrnem na ovo .Toliko ste priloga nabrojali i ne sporim da su dobri i da se slažu s ribom ali ste zaboravili ili neznate da uz ribu ma kako bila spremljena najbolje ide --Krompir sa blitvom --- to je osnovni prilog uz svaku pečenu ribu ,bilo u rerni , tiganju .....
Anonymous komentiraše:
Dobar savet ,ja lešnike ne blanširam već ih pečem u rerni na 250C oko deset munuta povremeno promešam ,Kad su dobili zlatnožutu boju izvadim i istresem u platnenu krpu prekrijem krpom i istrljam dok su vrući sva kožica apadne sa njih .
Anonymous komentiraše:
zanimljiv recept ,izgleda odlično
Anonymous komentiraše:
Uz dužno poštovanje za sve ovo gore navedeno potrebna je samo jedna jabuka ,koja se ubaci u jelo i prokuva dva tri mun pokupi svu so ,lično iskustvo