Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Šefovi kuhinje otkrivaju tajne ukusne slanine

Šefovi kuhinje otkrivaju tajne ukusne slanine

Monika IvanovaMonika Ivanova
Šef kuhinje
1433
3 od 4 Fotografije
Aleks Guaranašeli: Zaslađena
Ako vam se dopada slatko-slana i lepljiva slaniana, onda bi trebalo da probate metodu Guaranašeli. Ona koristi biber i smeđi šećer i lagano peče slaninu, tako da ona ostaje sočna i pokrivena lepljivim ukusnim sosom, koji sa uživanjem možete polizati sa prstiju.

Ako ste i vi kao i većina koji smartaju da je slanina jedna od najvećih kulinarskih bogatstava, sigurno će vam se dopasti današnji članak i naučićete nekoliko trikova kako da je pripremate na različite načine. Ne treba da se ograničavate samo na prženje u tiganju ili pečenje u rerni. Postoji i mnogo interesantnijih i ukusnijih načina pripremanja slanine.

U galeriji gore pogeldajte savete poznatih šefova i otkrijte svoj idealan način nezaboravnog i neodolkivog doručka.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji