Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti
Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pogodni začini za peljmenePogodni začini za peljmene
25. jun
Koji su začini pogodni za peljmene? Čime da začinimo peljmene? Odgovarajući začini za peljmene. Kako da peljmenipostanu veoma ukusni?
Zamrzavanje mesa i kobasica u zamrzivačuZamrzavanje mesa i kobasica u zamrzivaču
24. jun
Sve vrste mesa i kobasica su pogodne za zamrzavanje. Kada pristupite pripremi za zamrzavanje, prethodno uklonite kosti.
Koja vrsta alkohola ide uz hobotnicu?Koja vrsta alkohola ide uz hobotnicu?
23. jun
Hobotnica je delikates koji, impresionira svojim sofisticiranim ukusom i morskim karakterom. Koji alkohol se servira uz hobotnicu? Odgovarajući napici uz hobotnicu.
Saveti iz starih knjiga pri izboru mesa za kuvanjeSaveti iz starih knjiga pri izboru mesa za kuvanje
21. jun
Ništa nije toliko važno u kuvanju kao izbor dobrog mesa i drugih proizvoda za jela. Pogledajte ovaj izbor saveta iz starih knjiga pri izboru mesa za kuvanje.
Finese i greške prilikom kuvanja u MultikukeruFinese i greške prilikom kuvanja u Multikukeru
20. jun
Uprkos jednostavnosti korišćenja multikukera, domaćice često prave neoprostive greške koje kvare ukus, teksturu i izgled njihovih omiljenih jela.
11 najboljih saveta za pravljenje francuskih makaronsa11 najboljih saveta za pravljenje francuskih makaronsa
16. jun
Mnogo se priča o tome koliko je teško napraviti francuske makaronse. Nije to tako. Teški su za pripremu, ali vam je potrebno samo nekoliko korisnih saveta za savladavanje finesa za makaronse.
Kulinarske finese pri kuvanju turbotaKulinarske finese pri kuvanju turbota
13. jun
Turbot je jedna od najprefinjenijih i najvrednijih riba u Bugarskoj i svetskoj kuhinji. Tehnike za kuvanje turbota. Začini i dodaci za idealan ukus turbota.
Za koja jela je pogodan svinjski vrat?Za koja jela je pogodan svinjski vrat?
13. jun
Najukusnija i najprivlačnija su jela od svinjetine pripremljena u rerni, a najpogodnija vrsta svinjetine je ona iz vrata svinje. Šta da spremimo sa svinsjim vratom?
Kulinarski trikovi prilikom kuvanja sarmiKulinarski trikovi prilikom kuvanja sarmi
12. jun
Sarme se mogu peći i u rerni, ali imajte na umu da na taj način postaju malo suvlje, zbog čega je dobro peći ih sa nekom vrstom sosa i pod poklopcem. Kulinarski trikovi kod kuvanja sarmi.
Pogodni začini za paštetuPogodni začini za paštetu
11. jun
Ako ste prvi put odlučili da eksperimentišete i pripremite paštetu kod kuće, onda su neki od najpogodnijih aditiva za poboljšanje ukusa u njoj sledeći.
Razlika između brusketa i krostinijaRazlika između brusketa i krostinija
09. jun
Brusketi i krostini su među najpopularnijim italijanskim predjelima. Međutim, prilično su teški i često se koriste kao glavno jelo, posebno tokom letnjih vrućina.
Pogodni začini za sarmePogodni začini za sarme
09. jun
Sarme možete napraviti sa mnogo različitih začina po vašem ukusu. Začine biramo i u zavisnosti od toga da li su sarme sa svežim kupusom, kiselim kupusom ili listovima vinove loze.
Najukusniji nadevi za meksičke kesadiljeNajukusniji nadevi za meksičke kesadilje
07. jun
Veoma ukusan nadev za kesadilju dobija se od pilećeg mesa i kukuruza, kao i samo od prženih jaja, luka i paprike. Drugi nadevi za kesadilju. Klasični nadevi za kesadilju.