Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Kako da kuvamo smeđi pirinačKulinarski SavetiKako da kuvamo smeđi pirinač
21. sep.
Милица Павловић
Tajna ukusnog prženog pirinčaKulinarski SavetiTajna ukusnog prženog pirinča
19. sep.
Милица Павловић
Pravila kod zamrzavanja voća i povrćaPravila kod zamrzavanja voća i povrćaPre nego što zamrznete paprike, očistite ih od semenki, a svo voće i povrće operite pre nego što ga stavite u zamrzivač. Prilikom razmrzavanja nemojte da ga perete, jer gubi vredne materije.
Začini koji odgovaraju pirinčuZačini koji odgovaraju pirinču
15. sep.
Toni Aleksov
Pirinču odgovaraju korijander, kurkuma, šafran, kardamon, đumbir, korijander, koren celera propržen na maslacu i peršun.
Ekspres lonac - sprinter u kuhinjiEkspres lonac - sprinter u kuhinji
07. sep.
Toni Aleksov
Kuvati u ekspres loncu je mnogo lakše i, što je najvažnije, brže od kuvanja u ostalim posudama. Pored toga, štedi se struja, a proizvodi koje odlučite da kuvate ne menjaju ukus, čak postaju i ukusniji.
Bademovo brašno - šta treba da znamoBademovo brašno - šta treba da znamoNajprostije rečeno, bademovo brašno predstavlja mlevene bademe. Pogledajte sve što treba da znate o bademovom brašnu.
Kako da zamrzavamo i odmrzavamo bananeKako da zamrzavamo i odmrzavamo bananeSvako zna da banane nisu posebno trajanj proizvod. One brzo dobiju braon boju i omeknu, i ubrzo nakon toga postaju naupotrebljive. Ali pre nego što se to desi, možemo prosto da ih zamrznemo.
Tajne i cake za ukusne tikviceTajne i cake za ukusne tikviceUkoliko tikvice uvek spremate na jedan te isti način, ako vam često ne uspeva, ako se pitate kako da poboljšate vaše recepte, možete pročitati naše tajne i cake za pripremu ukusnih tikvica.
Evo kako da izaberemo najukusniju lubenicuEvo kako da izaberemo najukusniju lubenicuKako da izaberemo i kupimo lubenicu? Evo naših saveta kako da izaberemo i kupimo slatku zrelu lubenicu.
Kako da čuvamo lubenicuKako da čuvamo lubenicuSaveti za čuvanje cele i isečene lubenice. Kratkotrajno možete držati lubenicu u frižideru.
Kako se kuva u vok tiganjuKako se kuva u vok tiganjuVok je kineski tiganj koji poseduje tri karakteristične crte u odnosu na ostale tiganje - ispupčeno dno, tanke zidovi i okrugli oblik. Ovaj oblik posude omogućuje njegovo brzo zagrevanje.
Začini koji najviše odgovaraju piciZačini koji najviše odgovaraju pici
17. avgust
Toni Aleksov
Kako bi pica bila ne samo ukusna, već i aromatična, dobro je da se u nju dodaju različite vrste začina. Jedan od obaveznih začina prilikom pripremanja pice je origano. O