Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti
- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiU koja jela treba da dodamo čubar?
11. mart
Plamena M.
Kulinarski SavetiSuptilnosti kod pripreme sušija
24. feb.
Jana G.
Kulinarski SavetiSosevi za roštilj
19. feb.
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta ide uz jagnjeće pečenje?Šta treba da stavite na svoj sto, služeći pečeno jagnjeće meso, koje je upravo izvađeno? Klasična salata, koja se servira uz pečenu jagnjetinu, jeste zelena salata. Bez bilo kakvih improvizacija.
05. feb.
Čuvanje i konzerviranje špargleŠpargle su sve popularnije kod nas. Možete da ih čuvate u frižideru, zamrzivaču ili da ih konzervirate. Evo jedne varijante kako da čuvate špargle.
31. januar
Smrznite paprike za zimuSmrznute paprike su veoma zgodne namirnice za svako jelo, jer se mogu dodati i jelima od povrća i mesa. Smrznute paprike takođe se mogu puniti.
30. januar
Kako pripremiti arapski začin Zaatar?Aromatični začin Zaatar je poznat kao istočna šarena so i 23 septembar je njegov praznik. Zaatar je jedinstven začin za meso, sor i povrće. Recept za domaći zaatar.
27. januar
Kako da blanširamo pirinač?Blanširanje pirinča zahteva duboki lonac veće zapremine. Pirinač možete lako blanširati kod kuće.
23. januar
Uz šta najbolje ide vinoDa bi se vino kombinovalo sa određenim jelom, treba se držati pravila. Koliko je vino skuplje i jače, toliko jelo treba da bude jednostavnije.
22. januar
Tajna vazdušastog domaćeg kuglofaPripremili smo za vas nekoliko tajni koje će vam pomoći da napravite pravi mekani i vazdušast domaći kuglof. Pogledajte ih.
20. januar
Tajna ukusne pite od bundevePita od bundeve je vrsta slatke pite koje se pravi od kora, rendane bundeve, oraha i konditorskih začina. Tajna ukusne pite od bundeve je u pečenju.
16. januar
Zašto je kolač gnjecav?Ako u testu za kolač ima voća, koje je sočno, prethodno ga istisnite, jer će kolač ostati gnjecav, koliko god da ga pečete.
13. januar
Kako sami pripremiti brašno od leblebije?Da biste napravili brašno od pečene leblebije, takođe su vam potrebne suve semenke. Brašno od leblebije je bogato proteinima i pravi čuda u obnavljanju ćelija.
23. dec.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 717
Recepti
7 850
11 307
Drugo