Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Pomoć, buđ u frižideru
Pomoć, buđ u frižideru
Stvaranje buđi u frižideru je neprijatno, ali ipak nije teško za uklanjanje. Izbeljivač i soda su neverovatni proizvodi u borbi protiv mirisa i buđi u ...
Zamrzavanje peršuna i mirođije
Zamrzavanje peršuna i mirođije
Mnogi kažu da se sveži začini mogu naći u prodaji tokom cele godine, i da je njihovo čuvanje potpuno besmisleno. Ali nije sasvim tako!
Koliko vremena se mariniraju različite vrste mesa
Koliko vremena se mariniraju različite vrste mesa
Marinovanje je sasvim običan deo pripreme hrane i prisustvuje u svakoj kuhinju u jednom ili drugom obliku. Kod nas je to plod velikog iskustva.
Kada da koristimo sodu i kada prašak za pecivo?
Kada da koristimo sodu i kada prašak za pecivo?
Prilikom prpreme pogača, kolača i keksića, svaki kuvar koji sebe poštuje koristi kvasac. On u sebi sadrži kvasac koji čini testo mekim i nadošlim.
Nekoliko načina da odstranimo nitrate iz povrća
Nekoliko načina da odstranimo nitrate iz povrća
Trudeći se da se hranimo zdravo i da pročistimo organizam od nagomilanih masti tokom zime, posežemo sve češće za zelenim povrćem krastavcima i još mnogo toga.
Ukusne tajne škembe čorbe
Ukusne tajne škembe čorbe
Škembe čorba je tajna za istreznjavanje. Ali, da li znate kako se priprema zaista ukusna škembe čorba? Otkrićemo vam nekoliko kulinarskih tajni za ...
Ukusne tajne pileće supe
Ukusne tajne pileće supe
Pileća supa je omiljeno jelo, ne samo kada smo bolesni. Ali da li znate da je pripremite? Evo nekoliko ukusnih tajni, koje možete da primenite prilikom ...
Proverene metode kako da spasete presoljeno jelo
Proverene metode kako da spasete presoljeno jelo
Jedna proverena metoda za spašavanje preslanog jela je uz pomoć krompira. Ako ste ustanovili da je supa ili vaše jelo preslano, oljuštie nekoliko krompira ...
Tajna ukusnih mekika
Tajna ukusnih mekika
Mekike su tradicionalan doručak. Kako da napravimo mekike da budu zaista mekane, kao kada su in nekada bake pravile? Evo tajne ukusnih mekika
Tajna ukusnog sočiva
Tajna ukusnog sočiva
Sočivo je odličan sastojak, posebno zao ne koji ne vole mnogo da jedu meso. Ono je veoam zdravo i korisno. Pogledajte neke tajne pripremanja savršenog sočiva.