Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Začini, odgovarajući za teletinuKulinarski SavetiZačini, odgovarajući za teletinu
27. feb.
Катарина Кнежевић
Ukusne tajne kiselog kupusaKulinarski SavetiUkusne tajne kiselog kupusa
25. feb.
Милица Павловић
Kako da osušimo jujubuKulinarski SavetiKako da osušimo jujubu
25. feb.
Катарина Кнежевић
Zamrzavanje i čuvanje bamijeZamrzavanje i čuvanje bamijeAko gajite bamiju u dvorištu, ili imate mogućnost da nabavite domaću bamiju, dobro je da naučite kako da je čuvate.
Tajna ukusne fokačeTajna ukusne fokačePostoji bukvalno hiljadu recepata za spremanje ove vrste italijanskog hleba, ali pravi majstorluk u pripremi ukusne pogače je tumačenje tajne za pripremu perfektnog testa.
Kako da spremimo špargle - 6 jednostavnih načinaKako da spremimo špargle - 6 jednostavnih načinaSveže špargle su brze i jednostavne za kuvanje i svako jelo čine posebnijim. Evo šest jednostavnih načina za pripremu špargli, koje će obogatiti vaše porcije.
Kako se pravi majonez - vodič za početnikeKako se pravi majonez - vodič za početnikeIzgleda da recepti za domaći majonez polako počinju da odlaze u zaborav, jer nam je mnogo lakše da ovaj proizvod gotov kupimo u prodavnici. Evo kako da ga napravite sami.
Kako se pravi domaće pivoKako se pravi domaće pivoMnogi ljudi bar jednom žele da probaju da naprave pivo. To je lako, može se uraditi samo ako imate zrna - pšenična, ječmena ili ražana, hmelj, pivski kvasac.
Čuvanje suvog voćaČuvanje suvog voćaDa bi se sačuvali korisni sastojci suvog voća, treba da se čuvaju pravilno. Osnova za dobro čuvanje je njihova vlažnost i pakovanje. Suvo voće se najbolje čuva ako je sušeno do optimalne vlažnosti - 17-24 . Različito voće ima različitu vlažnost, zato,
Da napravimo kore za lazanjuDa napravimo kore za lazanjuUprkos tome što živimo u vremenu gde možemo da kupimo sve u prodavnici, i da ne moramo da gubimo vreme kod kuće, nema ništa ukusnije od domaće pripremljene hrane.
Top saveti za blanširanje i zamrzavanje paprikaTop saveti za blanširanje i zamrzavanje paprikaBlanširanje paprika znači da se one prvo potope na nekoliko minuta u ključalu vodu. Cilj je ne da se skuvaju, već prosto da omekšaju.
Kako se čisti ribaKako se čisti ribaRiba može da se čisti na nekoliko različitih načina. Evo kako da je najlakše očistite.
Kako da osušimo šljiveKako da osušimo šljiveŠljive su korisne i sveže, i sušene. Šljive mogu da se oduše u rerni i na suncu. pogledajte glavne finese.