Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Kako da očistite pile od hormona, pre nego što ga skuvateKako da očistite pile od hormona, pre nego što ga skuvateEto zašto ćemo vam u ovom članku pokazati 5 metoda pomoću kojih možete donekle da očistite pile od hormona i da se rešite neželjenih sastojaka u njemu, kako biste nastavili da uživate u njemu.
Rib eye steak - najsočniji od svih stejkovaRib eye steak - najsočniji od svih stejkovaAromatičan i bogat ukusom - Rib eye steak je najkrhkiji i najsočniji od svih vrsta stejkova. On se smatrao unikatnim zbog svoje mermerne boje i posebnog mesta sa kojeg je isečen - tačno iznad rebara.
Kako se peče zec u rerni - uputstvo za početnikeKako se peče zec u rerni - uputstvo za početnikeZečije meso je jedno od najkorisnijeg mesa kojeg organizam lako svari. Postoji nekoliko varijanti za pripremanje zeca. Pogledajte ih.
Grožđe, jabuke, kruške... Kako da izaberemo najlepše?Grožđe, jabuke, kruške... Kako da izaberemo najlepše?Grožđe, jabuke, kruške, kupus, bundeva, brokoli. . . Jesenje voće i povrće preliva se sa tezgi, ali da li znamo kako da izaberemo najbolje od njih?
Kako se pravi lavaš - uputstvo za početnikeKako se pravi lavaš - uputstvo za početnikeNajstarija hrana koju je čovek spremao jeste hleb. Svi narodi, bez obzira na svoje kulinarske tradicije, prave hleb. On je dosta drugačiji kako po svom izgledu, tako i po kvalitetima ukusa. Jermenski hleb se naziva lavaš.
Istorija belog luka i saveti za njegovo korišćenjeIstorija belog luka i saveti za njegovo korišćenje
04. nov.
Toni Aleksov
Kada se beli luk koristi ceo, aroma se pretvara u slatkast, gotovo orašast ukus koji nema oštrinu. Pogledajte još saveta za kuvanje sa belim lukom.
Kako se kuva povrće na pariKako se kuva povrće na pari
02. nov.
Toni Aleksov
Kuvanje na pari je tehnika za pripremu namirnica, koja može biti priprema za drugu toplotnu obradu ili namenjena za direktnu konzumaciju. Pogledajte kako se kuva povrće na pari.
Sosevi od majoneza - vrste i pripremaSosevi od majoneza - vrste i priprema
29. okt.
Toni Aleksov
Majonez sos je veoma popularan i široko korišten dresing, koji često dopunjuje bilo koje jelo. Priprema se vrlo brzo i ekonomično, a dovoljno je bogat, nežan, mirisan i ukusan.
Kulinarske tajne kod obrade kestenaKulinarske tajne kod obrade kestena
28. okt.
Toni Aleksov
Od početka jeseni i tokom cele zime pa sve do proleća, pečeni kesten svojom aromom i toplinom zagreva ulice mnogih gradova, ne samo u Evropi. Kulinarski trikovi u pripremi kestennja.
Kako da napravite savršeni frape?Kako da napravite savršeni frape?
27. okt.
Toni Aleksov
Čak i u ovom jednostavnom i laganom napitku možete pogrešiti. Od sada ćete slediti naše jednostavne i proste savete kako biste uvek iznenadili svoje prijatelje sjajnim frapeom napravljenim kod kuće.