Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti
- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiBrašno od tapioke - šta je to i kako ga koristiti
24. april
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiFinese za ukusnu pečenu jagnjetinu
18. april
Hristiliana Dimitrova
Kulinarski SavetiNajpopularnija likerska vina
11. april
Elitsa Hristova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šećer od urme - prednosti i upotrebaMalo poznat zaslađivač u našoj zemlji i još uvek retko korišćen u kulinarstvu je šećer od urme. To je odlična i zdrava alternativa našem dobro poznatom belom rafinisanom šećeru i smeđem šećeru.
10. april
Kako prepoznati kvalitetno vino i šampanjacPrema boji vina možete da odredite da li je vino mlado, zrelo ili umire. Mehurići su indikator dobrog kvaliteta šampanjca.
22. mart
Kako peći ukusno povrće na roštiljuPovrće treba dobro pripremiti pre pečenja – dobro očistiti i iseći na odgovarajuću veličinu. Saveti za pečenje povrća na roštilju.
22. mart
Kako da pravilno začinimo mleveno meso za ćuftice i ćevapeEvo pravilne pripreme mlevenog mesa za ćuftice i ćevape, začinjavanje i aromatizovanje mlevenog mesa. Ćuftice i ćevapi su neizostavni deo jelovnika balkanskih naroda.
21. mart
Začini za pačje mesoPačetina je meso teško za obradu. Nije lakši ni izazov da se pravilno začini pačetina. Mediteranski miris morske rose, ili drugim rečima - ruzmarina, može da se vrlo uspešno kombinuje sa patkom.
19. mart
U koja jela treba da dodamo čubar?Čubar se može koristiti i svež i osušen. Kada imate svež čubar pri ruci, najbolje je da ga upotrebite. Veoma je aromatičan i svakom jelu daje zanimljiv ukus.
11. mart
Suptilnosti kod pripreme sušijaUkusan suši možete napraviti i u kućnim uslovima. Pratite ove savete i napravićete savršen suši.
24. feb.
Sosevi za roštiljBez pravog sosa roštilj nije potpun. Uz soseve možete da jedete i meso potopljeno u posudi sa aromatičnom mešavinom da bude sočnije,
19. feb.
Šta ide uz jagnjeće pečenje?Šta treba da stavite na svoj sto, služeći pečeno jagnjeće meso, koje je upravo izvađeno? Klasična salata, koja se servira uz pečenu jagnjetinu, jeste zelena salata. Bez bilo kakvih improvizacija.
05. feb.
Čuvanje i konzerviranje špargleŠpargle su sve popularnije kod nas. Možete da ih čuvate u frižideru, zamrzivaču ili da ih konzervirate. Evo jedne varijante kako da čuvate špargle.
31. januar
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 824
Recepti
7 889
11 375
Drugo