Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Savršena smesa za palačinke se pravi ovako
Savršena smesa za palačinke se pravi ovako
Svako može da pravi palačinke, ali ne može svako da napravi savršene palačinke. Iako pravljenje palačinaka deluje kao nešto što može da radi i malo dete, i ...
Kako da očistimo rešetke od aspiratora
Kako da očistimo rešetke od aspiratora
Koristeći jeftina i dostupna sredstva možete sa lakoćom da očistite rešetku aspiratora u kuhinji od slojeva masnoće. Njima ćete postići željeni efekat.
Kako se konzumira đumbir
Kako se konzumira đumbir
Đumbir je veoma popularan u azijskoj kuhinji - tamo se najčešće renda ili secka, nakon čega se nakratko potapa u vodu i stavlja u jelo na kraju pripreme.
Kako da ispečemo domaći hleb
Kako da ispečemo domaći hleb
Želite da napravite domaći hleb i da se prisetite ukusa iz detinjstva? Napravite hleb koji je skoro kao onaj u prodavnicama, samo što je pravi i ukusniji.
Tajna sočnih ćuftica
Tajna sočnih ćuftica
Koja je tajna sočnih ćuftica, kojima se svi radujemo?
Kako se prave ukusne šnicle
Kako se prave ukusne šnicle
Prave šnicle od mesa se ne prave od mlevenog mesa, nego od celog parčeta mesa, koje se izlupa kao šnicla. Šnicle su omiljene vekovima i među glavnim su ...
Trikovi kod prženja ćuftica
Trikovi kod prženja ćuftica
U osnovi prženja ukusnih prženih ćuftica stoji nekoliko važnih pravila. Pogledajte kako se priprema meso za perfektne ćuftice.
Kako da se oslobodimo nitrata?
Kako da se oslobodimo nitrata?
Mi se hranimo voćem i povrćem sa ogromnim količinama đubriva, koja su puni nitratima. Oni brzo unuštavaju naš imunitet i vitamine u našem telu. Evo kako da ...
Pileće iznutrice - važna kulinarska pravila za njihovu pripremu!
Pileće iznutrice - važna kulinarska pravila za njihovu pripremu!
Da li zn ate, da pileći želuci poboljšavaju vid, a pileće džigerice se preporučuju deci i trudnicama. Pogledajte kako se pravilno kuvaju.
Kako da napravimo ukusne kroasane
Kako da napravimo ukusne kroasane
Topli kroasani sa delikatnom koricom sa čokoladom, kremom ili nadevom sa sirom su simbol francuske kuhinje.