Facebook
Omiljeno
Pinterest
Smuti Esencija životaDodati sojino mleko i sve izblendati. Servirati u čaše i uživati u blagodetima voća....
Šta sve sadrži piletina?Šta sve ima u ponudi - veliki pilići sa dobro oformljenim batacima, sjajnom kožicom. Čovek Da se čovek samo misli šta da kupi - koje od tih ogromnih pileta da izabere....
Keto rolat Čokoladno drvoZatim ga premažite kremom po vrhu i ukrasite neverovatni keto rolat Čokoladno drvo po svom ukusu.
Takođe pogledajte kako da napravite keto majonez i probajte naše keto smese za pohovanje....
Kiselo drvoKiselo drvo cveta tokom juna i jula. Prosečan životni vek je otprilike 30 do 50 godina, iako su primećeni primerci i do 150 godina.
Kiselo drvo potiče iz Kine, Japana i Indije....
Čajno DrvoGotove proizvode koje možete naći u prodavnicama su čistoulje, vodica za ispiranje usta, melemi i kreme, sveće, šamponi za domaće ljubimce, konac za zube, dezodoranse, ulja za masiranje, sapune, šampone i balzame....
Sandalovo drvoUpotreba sandalovog drveta
Sandalovo drvo se pre svega koristi za dobijanje eteričnog ulja. Eterično ulje se dobija parnom destilacijom komada drveta koje je dostiglo zrelost - oko 60 godina....
Sos za sveSvi sastojci se promešaju dobro dok se ne dobije homogena smesa.
Na kraju se začinjava solju i iseckanom mirođijom.
Sos se servira ohlađen i pogodan je za meso, krompir, testenine i mnogo toga drugog....
Testo za sveMožete ga čuvati do 3 dana. Od njega možete praviti pice, mekike i penjurlije, ali i sve ostale prouzvode od testa - hleb, kiflice, pogačice, prlenke....
Šta sve sadrži kikiriki?Najbolji prijatelj starog kvalitetnog viskija, kikiriki, na iznenađenje mnogih, pripada biljkama koje su bliskle pasulju i blizak je rođak sa pasuljem, leblebijom i graškom, a ne sa lešnicima i bademom. Kikiriki nije samo...
Šta možemo jesti kod alergije?Kada se simptomi alergije smanje i zdravstveno stanje organizma se poboljša, postepeno možete isključivati namirnice, jednu po jednu, pa se mogu uključiti u ishranu ponovo kada prođe reakcija....
Salata Sve u tanjiruPromešajte sve u posudi. Dodajte kapare.
Pripremite dresing, tako što sve sastojke sjedinite i dobro promešate. Prelijte povrće dresingom i promešajte....
Torta Sve vrste čokoladeČokoladu za koru i maslac rastopiti na pari. Šećer i žumance mutite mikserom, pa toj smesi dodajte rastopljenu čokoladu i jednu kašiku brašna. Ostatak belanaca mutiti dok ne dobijete smesu kao šlag i nju dodajte prethodnoj...
Praznična pogača sa sve povodePomešajte toplo mleko sa toplom vodom i otopite maslac i dodajte sve u brašno.
Dobro promešajte da se namirnice pomešaju i rukom počnite da ih sjedinjujete u brašno....
Slani rolat za sve prilikeOdvojite belanca od žumanaca i umutite ih u penu sa prstohvatom soli u metalnoj posudi.
Posebno umutite žumanca sa pavlakom i dodajte prethodno promešane brašno i prašak za pecivo, dodajte umućene belance i promešajte...
Brz hleb sa sve vrste brašnaUgrejte vodu na telesnu temperaturu 37 stepeni, u nju sipajte kvasc i ulje. Prosejte u tečnost dve vrste brašna i zamesite glatko elastično testo.
Oblikujte od njega pravougaoni hleb i ostavite ga u standardni pravougaoni...
Za šta je sve koristan bosiljak?Toliko je ukusan da se može koristiti za skoro sve. Danas, međutim, nećemo govoriti o pestu, već o neverovatnim koristima od bosiljka. A evo ih:
1....
Za šta možemo da koristimo lišće cvekle?Za šta se može koristiti lišće cvekle?
Zeleni listovi cvekle se mogu koristiti u kuvanju, prerađeni ili sveži u salati. Drugi način da se iz njih izvuku hranljivi sastojci je ceđenje soka....