Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Smuti Esencija životaSmuti Esencija života
20. april
Dodati sojino mleko i sve izblendati. Servirati u čaše i uživati u blagodetima voća....
Šta sve sadrži piletina?Šta sve sadrži piletina?
19. jul
Šta sve ima u ponudi - veliki pilići sa dobro oformljenim batacima, sjajnom kožicom. Čovek Da se čovek samo misli šta da kupi - koje od tih ogromnih pileta da izabere....
Šta sve možemo da zamrzavamo?Šta sve možemo da zamrzavamo?
15. januar
Ali šta se može sve zamrznuti, pitaju se mnoge domaćice. Meso je veoma pogodno za zamrzavanje....
Keto rolat Čokoladno drvoKeto rolat Čokoladno drvo
14. januar
Zatim ga premažite kremom po vrhu i ukrasite neverovatni keto rolat Čokoladno drvo po svom ukusu. Takođe pogledajte kako da napravite keto majonez i probajte naše keto smese za pohovanje....
Medom, orasima, sirćem i belim lukom ćete izlečiti sve!Medom, orasima, sirćem i belim lukom ćete izlečiti sve!
19. feb.
Ako vam je uveče teško da zaspite ili ako se budite i ne možete da zaspite, uzmite jednu supenu kašiku meda....
Kiselo drvoKiselo drvo
08. feb.
Kiselo drvo cveta tokom juna i jula. Prosečan životni vek je otprilike 30 do 50 godina, iako su primećeni primerci i do 150 godina. Kiselo drvo potiče iz Kine, Japana i Indije....
Čajno DrvoČajno Drvo
18. dec.
Gotove proizvode koje možete naći u prodavnicama su čistoulje, vodica za ispiranje usta, melemi i kreme, sveće, šamponi za domaće ljubimce, konac za zube, dezodoranse, ulja za masiranje, sapune, šampone i balzame....
Sandalovo drvoSandalovo drvo
14. dec.
Upotreba sandalovog drveta Sandalovo drvo se pre svega koristi za dobijanje eteričnog ulja. Eterično ulje se dobija parnom destilacijom komada drveta koje je dostiglo zrelost - oko 60 godina....
Pogledajte koje zdravstvene probleme možete da izlečite medom i cimetomPogledajte koje zdravstvene probleme možete da izlečite medom i cimetom
11. mart
Mešavina leči ekcem, gljivice i sve vrste kožnih infekcija./page...
Sos za sveSos za sve
10. april
Svi sastojci se promešaju dobro dok se ne dobije homogena smesa. Na kraju se začinjava solju i iseckanom mirođijom. Sos se servira ohlađen i pogodan je za meso, krompir, testenine i mnogo toga drugog....
Testo za sveTesto za sve
18. sep.
Možete ga čuvati do 3 dana. Od njega možete praviti pice, mekike i penjurlije, ali i sve ostale prouzvode od testa - hleb, kiflice, pogačice, prlenke....
Čokoladno božićno drvo - Buche de NoelČokoladno božićno drvo - Buche de Noel
25. feb.
Čokoladno drvo ili po meni najbolji prevod je čokoladni Badnjak, serviramo na dan Božića....
Šta sve sadrži kikiriki?Šta sve sadrži kikiriki?
19. januar
Najbolji prijatelj starog kvalitetnog viskija, kikiriki, na iznenađenje mnogih, pripada biljkama koje su bliskle pasulju i blizak je rođak sa pasuljem, leblebijom i graškom, a ne sa lešnicima i bademom. Kikiriki nije samo...
Šta možemo jesti kod alergije?Šta možemo jesti kod alergije?
24. mart
Kada se simptomi alergije smanje i zdravstveno stanje organizma se poboljša, postepeno možete isključivati namirnice, jednu po jednu, pa se mogu uključiti u ishranu ponovo kada prođe reakcija....
Salata Sve u tanjiruSalata Sve u tanjiru
07. sep.
Promešajte sve u posudi. Dodajte kapare. Pripremite dresing, tako što sve sastojke sjedinite i dobro promešate. Prelijte povrće dresingom i promešajte....
Torta Sve vrste čokoladeTorta Sve vrste čokolade
06. feb.
Čokoladu za koru i maslac rastopiti na pari. Šećer i žumance mutite mikserom, pa toj smesi dodajte rastopljenu čokoladu i jednu kašiku brašna. Ostatak belanaca mutiti dok ne dobijete smesu kao šlag i nju dodajte prethodnoj...
Šta je sve potrebno za perfektan svinjski ražnjić?Šta je sve potrebno za perfektan svinjski ražnjić?
23. januar
Tada je pečenje ražnjića pravo zadovoljstvo dok vi udišete svež vazduh i uživate u prirodi koja vas okružuje....
Praznična pogača sa sve povodePraznična pogača sa sve povode
26. mart
Pomešajte toplo mleko sa toplom vodom i otopite maslac i dodajte sve u brašno. Dobro promešajte da se namirnice pomešaju i rukom počnite da ih sjedinjujete u brašno....
Slani rolat za sve prilikeSlani rolat za sve prilike
28. april
Odvojite belanca od žumanaca i umutite ih u penu sa prstohvatom soli u metalnoj posudi. Posebno umutite žumanca sa pavlakom i dodajte prethodno promešane brašno i prašak za pecivo, dodajte umućene belance i promešajte...
Obojene puslice za sve povodeObojene puslice za sve povode
18. dec.
Možete da koristite i špric, kako bi bile lepše. Pecite obojene puslice za sve povode oko 60 minuta....
Brz hleb sa sve vrste brašnaBrz hleb sa sve vrste brašna
20. jul
Ugrejte vodu na telesnu temperaturu 37 stepeni, u nju sipajte kvasc i ulje. Prosejte u tečnost dve vrste brašna i zamesite glatko elastično testo. Oblikujte od njega pravougaoni hleb i ostavite ga u standardni pravougaoni...
Za šta je sve koristan bosiljak?Za šta je sve koristan bosiljak?
23. feb.
Toliko je ukusan da se može koristiti za skoro sve. Danas, međutim, nećemo govoriti o pestu, već o neverovatnim koristima od bosiljka. A evo ih: 1....
Nemojte bacati kore od povrća! Pogledajte za šta ih možete iskoristitiNemojte bacati kore od povrća! Pogledajte za šta ih možete iskoristiti
06. april
Kako ne bi lišavali sebe ovog blaga u vidu bujona, možete ga i sami napraviti. I to ga možete napraviti od sastojaka koje treba da bacite u koru za đubre. Reč je o bujonu od povrća od kora povrća....
Šta možemo da skuvamo za 30 minutaŠta možemo da skuvamo za 30 minuta
17. mart
Ako želite uvek možete da dodate neku vrstu kobasice, šunku, bečurke ili šta više volite....
Za šta možemo da koristimo lišće cvekle?Za šta možemo da koristimo lišće cvekle?
28. nov.
Za šta se može koristiti lišće cvekle? Zeleni listovi cvekle se mogu koristiti u kuvanju, prerađeni ili sveži u salati. Drugi način da se iz njih izvuku hranljivi sastojci je ceđenje soka....