Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Kada bude gotov, ostavite hrskavi domaći kukuruzni hleb na rešetci da se ohladi. Posle jedite za ručak ili večeru....

2

Dobija se mekan, penast i veoma aromatičan hleb, bez loših uticaja na želudac....

Hleb se u početku peče na 220 stepeni oko 10 minuta, a zatim smanjite temperaturu na 190 stepeni i pecite tako još 20 minuta....

Nakon što izvadite tanki kukuruzni hleb sa kurkumom, naprskajte ga hladnom vodom i pokrijte ga krpom....

Kod kuće volimo kukuruzni hleb i sada sa dodatkom čia semenki nam se takođe mnogo dopada....

Izaberite program za integralni hleb, a ostalo - za prepečeniju koricu ili manje - po vašem ukusu. Ja sam izabrala color dark za obaj hleb....

Rezultat - mek pšenično-kukuruzni hleb u mini pekari i miriše neverovatno....

Stavljamo sastojke u mini pekaru redom i uključujemo program za osnovni beli hleb....
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: