Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Punjeni Zapečeni Krompir u Foliji

Punjeni Zapečeni Krompir u Foliji

Otkrij 33 recepta iz naših kolekcija za: Punjeni Zapečeni Krompir u Foliji
Jedinstveni krompir u folijiJedinstveni krompir u folijiKrompir staviti na sredinu folije i lepo ga umotati, tako da se folija zalepi za njega....
Krompir iz folijeKrompir iz folije
Svaki krompir (zasebno) uviti u alu-foliju i poređati u pouljenu vatrostalnu posudu (ili pleh)....
Posni punjeni krompirPosni punjeni krompir
Posni punjeni krompir se stavlja u rernu na oko 180 stepeni, dok se nadev blago ne zapeče....
Aromatični punjeni krompirAromatični punjeni krompir
Sir, kiseli krastavci i majonez su dovoljno slani za punjeni krompir. Punjeni krompir poslužite dok je topao....
Punjeni krompir rolatPunjeni krompir rolat
U većem plehu koji je obložen pek papirom posuti narendani parmezan (130 g) pa preko poređati jedan do drugog kolutove krompira....
Veganski punjeni krompirVeganski punjeni krompir
Ceo, vruć punjeni krompir serviramo na list zelene salate kao dekoracije tanjira....
Prolećni punjeni krompirProlećni punjeni krompir
Dobijenom smesom napunite krompir i prelijte sa malo ulja. Pecite na 200 stepeni dok ne dobije zlatnu boju....
Punjeni slatki krompirPunjeni slatki krompir
Operite slatki krompir, na nekoliko mesta iz probušite viljuškom i svaki posebno uvijte u foliju....
Pohovan punjeni krompirPohovan punjeni krompir
Dodajte i unutrašnjost krompira. Dobro promešajte. Napunite polovine krompira dobijenom smesom. Spojite ih dve po dve....
Pikantni punjeni krompirPikantni punjeni krompir
Promešajte dobro smesu i napunite njom krompire. Podmažite posudu za pečenje, sipaje 1 šolju vode u nju i poređajte krompir....
Ukusan punjeni krompirUkusan punjeni krompir
U vatrostalnu posudu (ili pleh) staviti alu-foliju. Krompir preseći napola i posoliti sa obe strane. Krompir poređati preko alu-folije....
Zapečeni krompir sa pavlakom i slaninomZapečeni krompir sa pavlakom i slaninom
Krompir se skuva unapred, iseče se na krugove i stavlja u đuvečaru, dodaje se luk i slanina, preliva se pavlakom i posipa narendanim kačkavaljem....

Rejting

5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: