Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Puding se servira sa razblaženim voćnim sirupom, pomešanim po ukusu sa konjakom ili rumom, ili sa slatkim sosom....

Naseckajte crni luk i upržite ga. Oljuštite tikvice i nasecite ih na sitno. Dodajte ih u luk i mešajte dok ne omekšaju.. Rešetkašstom kašikom izvadite...

Puding kuvajte dok se ne zgusne.
Karamel puding prirpemite tako što sipate šećer u šerpu i stavite na vatru....

Kad smesa postane glatka i ujednačena, puding je gotov. Dekorišite sirovim orašastim voćem (orasi, lešnici ili dr.)....

Serviramo puding sa bundevom u rerni nakon 24 sata, može i ohlađen po želji....

Ostavljamo gotove pudinge da se malo ohlade, pažljivo odvajamo od kalupčića pomoću kašike, okrećemo u desertne tanjiriće i serviramo čokoladni puding...

U grčki jogurt savite čija semenke i sačekajte da odstoji pola sata da nabubri.
Kada nabubri možete da stavite u nutribulet sve, ja uglavnom seckam...

2
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: