Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Sveži Kupus sa Svinjetinom

Sveži Kupus sa Svinjetinom

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Sveži Kupus sa Svinjetinom
Dinstani sveži kupus sa kobasicomDinstani sveži kupus sa kobasicomSveži kupus se služi sa komadom pečene kobasice i ljutom paprikom. Dinstani sveži kupus sa kobasicom - sezonska gozba za večeru!...
Maporizo - sveži kupus sa pirinčemMaporizo - sveži kupus sa pirinčem
Kada je Maporizo - svež kupus sa pirinčem gotov, sklonite sa vatre i pomešajte sa izmrvljenim sirom....
Sveži kupus sa paradajz pireomSveži kupus sa paradajz pireom
Sveži kupus sa paradajz pireom je spreman....
Posni sveži kupus sa paradajzomPosni sveži kupus sa paradajzom
Kada se isključi, posni sveži kupus sa paradajzom se posipa naseckanim peršunom....
Sveži kupus sa piletinom iz rerneSveži kupus sa piletinom iz rerne
Neka vam je slatko sa ovom izuzetno ukusnom piletinom sa kupusom!...
Sveži kupus sa piletinom u rerniSveži kupus sa piletinom u rerni
Sveži kupus sa pilećim mesom u rerni je veoma ukusan....
Zapečeni sveži kupus sa pilećim batacimaZapečeni sveži kupus sa pilećim batacima
Kada kupus omekša, prebacite jelo u pleh i zapecite ga u rerni. Pospite peršunom....
Zapečeni sveži kupus sa svinjskim komadimaZapečeni sveži kupus sa svinjskim komadima
Za vreme pečenja svež kupus sa komadima svinjetine se meša jednom-dva puta....
Sveži kupus sa piletom u đuvečariSveži kupus sa piletom u đuvečari
Poklopite poklopcem i ispecite u rerni, dok kupus ne omekša i jele ne ostane na masnoći....
Sveži kupus sa paradajzom iz rerneSveži kupus sa paradajzom iz rerne
Kupus se sitno isecka, posoli se i prži u ugrejanom ulju dok ne omekša. Dodaje se isečen paradajz i aleva paprika....
Sveži kupus sa rebrima iz rerneSveži kupus sa rebrima iz rerne
Dodajemo sitno iseckan luk i iznječen sveži kupus sa solju. Dinsta se dok ne smanji obim....
Posni sveži kupusPosni sveži kupus
Nasecite kupus na tanke trake i posolite ga. Prodinstajte ga sa uljem na tihoj vatri....

Rejting

3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: