Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koliko proteina ime u jednoj šnicli?
Šnicla ili odrezak je jedan od najboljih izvora proteina, a proteini su važni za skoro svaku ćeliju u vašem telu....
Šta je Bečka šnicla?
Bečka šnicla se smatra jelom koje se može pripremiti samo sa teletinom. Ovo je karakteristika jedinstvena za ovu vrstu šnicle....
Kako da pohujemo šnicle?
Šnicle su među osnovnim jelima mnogih evropskih kuhinja.
Možda najpoznatija šnicla je Bečka šnicla....
Kako se pohuju šnicle?
Pohovanje daje lep ukus i stil jelu koje pripremate. Možete pohovati sir, kačkavalj, meso itd....
Kako da začinimo šnicle?
Šnicle će biti izuzetno aromatične ako ih nekoliko sati pre pripremanja začinite smesom od soli, mlevenog bibera i smrvljenoh lista lovora....
Kako se začinjuju šnicle?
Prvo što treba da uradite, je da istucate šnicle. Najčešće pripremane su svinjske šnicle, zbog toga ćemo im obratiti posebnu pažnju....
Šnicle u loncuUjutru namazati lonac ili đuvečaru mašću i ređati šnicle zajedno sa prazilukom i skuvanim pečurkama....
Šnicle u Zoni
Umesim mleveno meso sa začinima i oblikujem 2 šnicle.
Umačem svaku u brašno, jaje, prezle i ponovo jaje....
Šnicle iz Liježa
Dobro operemo šnicle i izlupamo ih. Potopimo ih u prethodno umućena jaja, nakon toga u izmrvljeni suvi hleb i posle ponovo u jaja....
Šnicle s prazilukom
Preko njih se poređaju šnicle. Pažljivo se sipa voda tek toliko da se ne zalepi jelo....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: