Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Jagnjeća rebra na roštiljuOčistite i isecite jagnjetinu na posebna rebra. Ostavite ih da odstoje na sobnoj temperaturi dok pripremate roštilj....
Svinjska rebra sa pireom
Da bi očuvali ukus ananasa, rebra možete da postavite u metalnu foliju, da prelijete rebra marinadom i da sve prekrijete folijom....
Jagnjeća rebra sa đumbirom
Pomešajte sa soja sosom, maslinovim uljem i biberom i sa ovom smesom lepo natrljajte jagnjeća rebra....
Karamelizovana rebra na roštilju
Dobijate raskošna rebra na roštilju!
Karamelizovana rebra na roštilju - za zdravicu i veselo društvo....
Svinjska rebra na roštilju
Obilno namažite rebra marinadom. Ugrejte roštilj i namažite ga, nakon oko 20-30 minuta mariniranja stavite rebra da se peku....
Pečena rebra sa karijem
Ugrevamo roštilj, namažemo mašću i stavljamo rebra da se peku. Okrećemo kad dobro porumene....
Svinjska rebra sa krompirom
Nakon toga se sklanja folija, stavlja se (po želji) paradajz pire ili domaća ljutenica, meša se i sve se zapeče dok ne porumene svinjska rebra sa...
Svinjska rebra sa povrćem
U posudu pomešati ulje, so, biber, kari, vlašac, peršun, mlevenu papriku, senf i sve preliti preko rebaraca i dobro izmešati rukama.
Najbolje...
Rejting
3.3
Ukupno glasalo: 3
51
41
30
20
11
Oceni: