Meki Slani Štapići kao iz Pekare

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Meki Slani Štapići kao iz Pekare
Slani štapićiSlani štapićiUzimati po malo smese i oblikovati štapiće. Poređati ih u silikonsku modlu za štapiće....
Slani štapićiSlani štapićiOd sastojaka zamesite testo. Testo razvucite i secite na tanke trakice. Svaku trakicu uvijte u spiralu i pecite u umerenoj rerni....
Moji slani štapićiMoji slani štapićiSlane štapiće zapeći još 3 minuta....
Dijetetski slani štapićiDijetetski slani štapićiPomešajte obe vrste brašna. Sipajte vodu u kiselo mleko, umutite ga, pa dodajte sodu. Dobijenu smesu i malo soli dodajte brašnu i mesite dok se potpuno...
Jednostavni slani štapićiJednostavni slani štapićiUnapred izvadimo maslac i krem sir iz frižidera da omekšaju. Nakon toga ih pomešamo i dodajemo brašno s kačkavaljem i začinima. Dobija se mekano...
Mirišljavi slani štapićiMirišljavi slani štapićiPoređajte štapiće u nauljeni pleh, premažite ih žumancem, pospite ih kuminom i pecite dok ne budu gotovi....
Slani štapići sa susamomSlani štapići sa susamomJaje razmutiti ručnom žicom za mućenje, premazati štapiće, pa ih posuti susamom....
Hrskavi slani štapići sa parmezanomHrskavi slani štapići sa parmezanomIzvadite, ostavite hrskave slane štapiće sa parmezanom da se malo ohlade i servirajte....
Jednostavni i brzi slani štapićiJednostavni i brzi slani štapićiOd njih isečem slane štapiće željene dužine. Poređam u posudu za pečenje preko papira za pečenje i pečem na 170 stepeni dok ne porumeni....
Štapići mocareleŠtapići mocareleZagrejte ulje, potopite štapiće mocarele redom u brašno, u jaja i na kraju u hlebne mrvice. Ispržite ih dok ne dobiju ukusnu braon boju....
Banana štapićiBanana štapićiŽumanca se pomešaju sa brašnom, dodaje se pola kukuruznog brašna, šećer, pola šolje vode, pasirana banana i sve se promeša. Razvija se u koru debljine...
Šećerni štapićiŠećerni štapićiUvrnuti štapići se ređaju u posudu za pečenje koja je prethodno postavljena papirom za pečenje....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: