Bugarski recepti sa mirođijom

Bugarski recepti sa mirođijom

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije bugarski recepti sa mirođijom. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 1688 recepata iz bugarske kuhinje sa mirođijom, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Zapečeno jelo sa brokolijem Zapečeno jelo sa brokolijem
Nevena Blajeva IvanovaNevena Blajeva Ivanova1383435
Pržena riba sa prelivomPržena riba sa prelivom
Velichka  KalevaVelichka Kaleva39107
Palačinke sa kačkavaljem i mirođijom Palačinke sa kačkavaljem i mirođijom
Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova1k250546
Topla salata sa paprikamaTopla salata sa paprikama
Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova2054050
Retro zeleni majonezRetro zeleni majonez
Rositsa IvanovaRositsa Ivanova2167092
Peckane paprike u teglama bez kuvanja Peckane paprike u teglama bez kuvanja
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k547571
Mlečni sos sa povrćemMlečni sos sa povrćem
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova498144225
Grilovano povrće sa mlečnim prelivom Grilovano povrće sa mlečnim prelivom
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k549563
Umak od tikvica i avokada Umak od tikvica i avokada
Rositsa PetrovaRositsa Petrova788248293
Svinjska rebra sa krompiromSvinjska rebra sa krompirom
stanimira karadjovastanimira karadjova75738
Jednostavne tikvice sa sosom od belog luka Jednostavne tikvice sa sosom od belog luka
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k549563
Posna žuta boranija iz rerne Posna žuta boranija iz rerne
Kulinarna mrejaKulinarna mreja63988207
Slatko-slani mlečni sos Slatko-slani mlečni sos
Petya ToskovaPetya Toskova561923
Ukusna musaka bez preliva Ukusna musaka bez preliva
Iliana DimovaIliana Dimova424150127
Sterilizovane tikvice u teglama Sterilizovane tikvice u teglama
Elena TodorovaElena Todorova30171146
Kavarma u bundevi Kavarma u bundevi
Dimitrina DimitrovaDimitrina Dimitrova1
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
Ukupno glasalo: 6
53
41
31
21
10
Oceni: