Riblja čorba od brancina

06/07/2018
"Ukusna riblja čorba za gladnike"
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano906
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i očistimo brancin. Stavljamo ga u uređaj za kuvanje na pari ili stavljamo ribu u šerpu sa posoljenom vodom da se kuva.

Sačekamo da se ohladi i očistimo od korstiju. Procedimo bujon. Luk očistimo i sitno isečemo, a šargarepu ičistimo i izrendamo.

Propržimo luk u ulju nekoliko minuta, nakon toga dodajemo i šargarepu. Dodajemo bujon od ribe i samu ribu, očišćenu.

Isečemo veže začine, nanu, celer, selen i vegetu. Ako je potrebno dodajemo i vodu.

Začinimo biberom i limunom. Nakon 10 minuta i supa je gotova.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar