Pohovane zečije džigerice i bubrezi iz rerne

Катарина Кнежевић
Катарина Кнежевић
Početnik
08/07/2018
"Džigerice i bubrezi - ali bez prženja i bez viška masti - budu veoma ukusni "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano57
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • zečije džigerice - 3 kompleta
  • zečiji bubrezi - 3 kompleta
  • univerzalna smesa za pohovanje - 1/2 kesice sa kornfleksom
  • ulje - 5 supenih kašika
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Potopte zečije džigerice i bubrege u hladnu voduje. Kad odstoje oko 15 minuta, ocedite iz vode.

Stavite papir za pečenje u pleh ili drugu posudu za pečenje.

Sipajte suvu smesu za pohovanje na papir ili u tanjir i lepo uvaljajte džigerice.

Poređajte ih i prelijte odozgo uljem.

Pecite na 200 stepeni u rerni dok ne porumene.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar