Zečije džigerice u rerni

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2394k255
Zečije džigerice u rerni
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 2
05/11/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
2
"Vadite vino, jer ove zečije džigerice ne treba da se jedu tako na prazno"

Potrebni sastojci

  • zečija džigerica - 2 komada (od 2 zeca)
  • brašno - 1 šolja
  • paradajz - 1 komad
  • krastavac - 1 komad
  • peršun
  • masline
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i isecite džigerice na manje parčiće. Posolite ih i ostavite da malo upiju so. Iscedite vodu koja se stvorila, i svako parče uvaljajte u brašno.

U posudu stavite papir za pečenje i naprskajte uljem i poređajte parčiće džigerica. Pecite dok se ne zarumeni.

Isecite paradajz i krastavac i dekorišite ili dodajte kao garnirung. Od krastavca možete da oblikujete ružicu sa maslinom u njoj.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: