Brza srca u tiganju

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
10/07/2018
"Toliko brzo se spremaju, da nećete imati vremena da ohladite pivo "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano763
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileća srca isecite na pola i dobro isperite vodom. U tiganju sa uljem ih propržite, a zatim dodajte sitno iseckan luk i beli luk.

Kada promene boju, dodajte krompir, isečene na tanke kolutiće, slaninu - isečenu i prethodno pečenu u suvom tiganju. Dodajte so, biber, majčinu dušicu i struk ruzmarina.

Sipajte vruću vodu, da pokrije sastojke i kuvajte na tihoj vatri, dok ne budu gotova.

Na kraju posipajte malo brašna, promešajte i nakon 1 minuta sklonite sa vatre. Poslužite sa sitno iseckanim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar