Način pripreme
Umutite belanca na sneg sa šećerom. Žumanca umutite posebno i dodajte u belanca. Brašno, prašak za pecivo i vanilu pomešajte i dodajte u jaja. Pažljivo mešajte kašikom. Pecite u plehu, obloženim papirom za pečenje.
Smesu možete prestohno podeliti na tri dela ili pecite sve i posle podeliti na tri kore. Mleko skuvajte i dodajte skrob.
Želatin rastvorite na pari i dodajte u krem. Ostavite da se ohladi. Umutite pavlaku na tvrd sneg, nakon toga pažljio kašikom pomešajte sa kremom i ostavite malo u frižideru.
Vodu, šećer i kakao za sirup skuvajte i ostavite da se ohladi. Nakon toga prelijte koru, namažite kremom i po želji možete staviti voće ili grilijaž.
Što se krem bolje ohladi, bolje će se oblikovati.
Ukrasite u zavisnosti od povoda i mašte. Neka vam je slatko!