Kiseli kupus sa kobasicom

18/07/2018
"Reči koje će ugrejati srce svakog gladnika - dođi, pripremila sam kiseli kupus sa kobasicom "
Priprema30 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno65 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 718
  • Pregledi tokom meseca29
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kupus - 1 mala glavica, kiseli
  • kobasica - 500 g
  • beli luk - 2 čena
  • pire - 2 supene kašike, paradajz
  • ulje - 5 supenih kašika
  • aleva paprika - 1 supena kašika
  • biber - 1 kašičica
  • so
  • voda - 50 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Čenove belog luka sitno iseckajte. Isecite kobasicu na krugove, a kupus na tanke ivice.

Ugrejte ulje na umerenoj temperaturi u dubokom tiganju i pržite beli luk nekoliko sekundi.

Dodajte kobasicu. Pržite oko 10 minuta i dodajte kupus.

Jelo začinite paradajz pireom, pomešanim sa malo vode, alevom paprikom, biberom i solju.

Pržite i mešajte oko 10 minuta. Poklopite i ostavite Jelo da se dinsta još oko 10 minuta.

Servirajte toplo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar