Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Pileća srca sa pečurkama i lukom

Pileća srca sa pečurkama i lukom

Lidia - GeriLidia - Geri
Kuvar
10024373
Pileća srca sa pečurkama i lukom2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
4
"Retro kulinarski predlog za gurmanluke u tiganju"

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 1 kg
  • šargarepa - 2 - 3 komada
  • pečurke - 250 g
  • luk - 4 glavice, crni
  • biber
  • ulje
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvaju se pileća srca u posoljenoj vodi. Ocede se.

Luk, pečurke i šargarepe se iseku na ivice.

Svi sastojci se stavljaju u zagrejano ulje.

Prže se oko 5 minuta i dodaju im se srca i biber.

Dinstaju se dok povrće ne bude gotovo. Na kraju se posipaju peršunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: