Pitice od lavaša sa jajima i kačkavaljem

25/07/2018
"Priznajte da ste dmah poželeli da probate naš recept za pitice od lavaša sa jajima i kačkavaljem "
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano157
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • lavaš - 1 list, jermenski hleb bez kvasca (prečnika 65/35 cm)
  • kačkavalj - 50 g
  • sir - 50 g
  • jaja - 2 komada
  • peršun
  • maslac - za pečenje
* merne jedinice

Način pripreme

Izrendajte kačkavalj i sir. Peršun sitno iseckajte.

Umutite jaja i pomešajte ih sa sirom, kačkavaljem i iseckanim peršunom.

Isecite listove lavaša na kockice.

Stavite nadev u sredinu svakoe kockice. Savijte kao koverat.

Ugrejte tiganj sa malo maslaca na umerenoj temperaturi i pecitepo 4-5 minuta dok ne dobije boju sa obe strane.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar