Bonapeti.rs»Članci»Najnovije na Bonapeti.rs
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Najnovije

Pogledaj najnovije članke, recepte i savete na Bonapeti.rs
Kako se palačinke pripremaju u različitim zemljamaKako se palačinke pripremaju u različitim zemljamaPalačinke su među najčešće pripremljenim delikatesima od testa koje se mogu služiti u bilo koje doba dana, bilo da su tanke ili debele palačinke, slatke ili slane.
Kulinarske tajne klasičnih francuskih palačinki (crepes)Kulinarske tajne klasičnih francuskih palačinki (crepes)Koja je razlika između francuskih crepes i palačinki? Kako da pripremimo klasične francuske crepes? Tasna savršenih francuskih palačinki. Nadevi za francuske palačinke.
Ideje za sosove za svinjski jezikIdeje za sosove za svinjski jezikSa kakvim sosom serviramo svinjski jezik? Ideje za soseve uz svinjski jezik. Odgovarajući sosevi za ukusan svinjski jezik. Sa čime da garniramo svinjski jezik?
Najukusniji sosovi za pržene tikviceNajukusniji sosovi za pržene tikvicePržene tikvice su omiljeno letnje jelo koje se može služiti kao glavno jelo ili kao prilog. Ali da biste uživali u njihovom punom ukusu, važno je dodati pravi sos. Koji su najukusniji sosevi za pržene tikvice?
Korišćenje peršuna kao lekovitog biljaKorišćenje peršuna kao lekovitog biljaZašto i kako se koristi peršun kao biljka, Peršun kao lekovito sredstvo ima primenu zbog bogatog sastava. Čaj od peršuna izvlači iz tela višak tečnosti.
Da li je suši zdrav?Da li je suši zdrav?Suši je izmišljen u Japanu osamdesetih godina 20. veka. Da li je zdrav suši? Da li je korisno da jedemo suši?
Magnezijum, cink i selen - kakva je tajna?Magnezijum, cink i selen - kakva je tajna?Unos cinka, magnezijuma i selena je garancija dobrog zdravlja, ne samo tela, već i psihe. Uzeti zajedno, oni pomažu jedni drugima i doprinose sličnim blagotvornim efektima za telo.
Dozvoljena hrana za proširene veneDozvoljena hrana za proširene veneŠta treba da sadrži dijeta za proširene vene? Koje namirnice treba izbegavati kod proširenih vena? Primer dnevnog menija kod proširenih vena. Kako da se hranimo kod proširenih vena u zavisnosti od godišnjeg doba.
Šta bi trebalo da jedemo svakog dana u nedelji prema Petru DanovuŠta bi trebalo da jedemo svakog dana u nedelji prema Petru Danovu
28. jun
Dijete
Prema mišljenju Petra Danova, svaki dan je povezan sa određenom planetom koja ima uticaj na njega. Kroz hranu se ovaj uticaj prenosi i na ljude. Pogledajte nedeljni režim ishrane prema Petru Danovu.
Kako prepoznati sveže meso?Kako prepoznati sveže meso?Sveže meso ima specifične karakteristike, koje bi trebalo da identifikujete. Evo kako da bez napora prepoznate da li je meso sveže ili ne.
Saveti za pripremu ukusne hobotniceSaveti za pripremu ukusne hobotniceKvalitet hobotnice je ključan za konačni rezultat. Pre nego što počnete da kuvate hobotnicu, važno je da je dobro očistite. Evo najvažnijih saveta za pripremu ukusne hobotnice.
Kako prepoznati da li je hobotnica sveža?Kako prepoznati da li je hobotnica sveža?Koji su znaci da je hobotnica sveža? Da li je hobotnica sveža? Kako da prepoznamo da li je hobotnica sveža?
Najbolji izvori antocijaninaNajbolji izvori antocijaninaRedovna konzumacija hrane bogate antocijaninima povezana je sa dugovečnošću, kardiovaskularnim zdravljem i prevencijom raka i demencije.
Pogodni začini za peljmenePogodni začini za peljmeneKoji su začini pogodni za peljmene? Čime da začinimo peljmene? Odgovarajući začini za peljmene. Kako da peljmenipostanu veoma ukusni?
Šta kuvati sa avokadom?Šta kuvati sa avokadom?Avokado je jedno od najsvestranijih i najhranjivijih voća koje se može koristiti u raznim receptima. Ukusne ideje sa avokadom. Recepti sa avokadom. Kulinarska upotreba avokada.
Najbolji zaslađivači za pečenjeNajbolji zaslađivači za pečenjeŠteta od belog šećera u velikim količinama su brojne. Zbog toga možete da koristite zaslađivače kod pečenja slatkiša, a ne šećer. Koji su najbolji zaslađivači za pečenje?
Zamrzavanje mesa i kobasica u zamrzivačuZamrzavanje mesa i kobasica u zamrzivačuSve vrste mesa i kobasica su pogodne za zamrzavanje. Kada pristupite pripremi za zamrzavanje, prethodno uklonite kosti.
Koja vrsta alkohola ide uz hobotnicu?Koja vrsta alkohola ide uz hobotnicu?Hobotnica je delikates koji, impresionira svojim sofisticiranim ukusom i morskim karakterom. Koji alkohol se servira uz hobotnicu? Odgovarajući napici uz hobotnicu.
Saveti iz starih knjiga pri izboru mesa za kuvanjeSaveti iz starih knjiga pri izboru mesa za kuvanjeNišta nije toliko važno u kuvanju kao izbor dobrog mesa i drugih proizvoda za jela. Pogledajte ovaj izbor saveta iz starih knjiga pri izboru mesa za kuvanje.

Omiljena jela

  • Vrsta Jela
  • Stepen Težine
  • Sezonska Kuhinja
  • Ostale kategorije
  • Internacionalni
  • Način Obrade