Tika jagnjetina

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
25/07/2018
"Za meraklije, majstore i one ljubitelje - probajte tika jagnjetinu - mnogo će vam se dopasti "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano240
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kiselo mleko - 300 ml
  • jagnjeće šnicle - 8 komada
  • čili - 1 kašičica, u prahu
  • krukuma - 1 kašičica
  • korijander - 1 kašičica
  • đumbir - 1/2 kašičice
  • aleva paprika - 1/2 kašičice
  • beli luk - 2 čena
  • sok od limuna - 2 kašike
  • limun - za serviranje
* merne jedinice

Način pripreme

Ispasirajte zajedno sve sastojke bez jagnjećeg mesa i kriški limuna.

Stavite jagnjetinu u činiju, prelijte je marnadom, dobro promešajte, pokrijte i stavite u frižider na 2 ili više sati.

Zagrejte gril i pecite šnicle 20-30 minuta ili dok meso ne bude gotovo.

Za vreme pečenja ga mažite marinadom. Poslužite sa kriškama limuna.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar