Zečija kaša

26/07/2018
"Skoro kao pileća, ali duplo ukusnija "
Priprema20 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano154
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • zečije meso - 1/2 zeca
  • mladi luk - 3 struka (može i stari luk)
  • šargarepa - 1 komad
  • paprike - 1 komad, crvena
  • nana - sveža ili suva
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • biber - prstohvat
  • brašno - 2 - 3 supene kašike
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite zeca na porcije, potopite meso u hladnu vodu na oko sat vremena.

Sipajte ulje u šerpu i propržite meso, kasnije dodajte isečenu šargarepu, papriku i luk.

Zajedno ponovo ih propržite, nakon toga sipajte alevu papriku i toplu vodu, koliko da prelijte meso.

Kuvajte dok se meso ne zgusne, na kraju pomešajte brašno sa malo vode i lagano ga dodajte dok ne dobijete željenu gustinu kaše.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar