Način pripreme
Šargarepa se oguli i opere. Nasecka se na trake jednake dužine.
Tikvica se dobro opere. Seče se na kriškice iste dužine kao i šargarepa. Svaka od kriškica se seče na trakice.
Luk se očisti i opere. Nasecka se na trakice iste dužine kao što je drugo povrće.
Zečije meso je prethodno skuvano i iskida se na mrvice.
U šerpu se stavlja ulje da se zagreje.
Šargarepa i tikvice se proprže. Šargarepa pušta veoma prijatnu boju za bujon supe.
Dodaje se otprilike 1 litar vruće vode. Dodaje se bujon od povrća i mladi luk. Dodaje se soja sos i zečije meso. Izmeša se.
Kuva se dok se ne dobije željena hrskavost povrća. Ringla se isključuje.
Sipaju se začini za nudle.
Dodaju se i nudle, pri čemu se dobro pokriju, kako bi se natopile u zečijoj supi.
Nakon 3 minute zečija čorba sa nudlama je spremna za konzumaciu.