Način pripreme
Oljuštite i isecite patlidžan na krugove. Posolite i ostavite na oko 40 minuta sa strane.
Isecite teleće meso na zalogaje. Ugrejte deo u tiganju na umereno ugrejanom ulju i pržite teleće zalogaje dok ne dobiju zlatnu boju, oko 15 minuta.
Posolite i dodajte jednu šolju vode. Poklopite i dinstajte meso dok potpuno ne omekša, mešajte periodično, oko 30 minuta.
U međuvremenu krupnije isecite prethodno očišećni luk i papriku. Patlidžan isecite na kockice. Izrendajte paradajz.
Patldižan pržite u prethodno ugrejanom ulju oko 15 minuta. Izvadite na ubrus da se ocedi višak masti. Pržite luk i paprike dok ne omekšaju ili oko 15 minuta.
Dodajte rendani paradajz, patldižan i meso. Ostavite na vatri još oko 5 minuta. Kad bude gotovo, pospite iseckanim peršunom i rendanim sirom.