Način pripreme
Ako ste u mogućnosti koristite susamovo ulje, ako ne onda suncokretovo.
Isecite meso na tanke i duge komade. Pomešajte sastojke za marinadu i stavite meso u nju. Ostavite meso da se marinira oko 30 minuta.
U međuvremenu isecite šargarepu na tanke ivice, mladi luk i beli luk sitno.
Skuvajte nudle prema uputstvu na pakovanju (oko 6 minuta). Ocedite i operite hladnom vodom.
Ugrejte deo ulja u dubokom tiganju na umerneoj tempraturi i propržite šargarepu i luk 5 minuta.
Dodajte beli luk, soja sos i susam i kuvajte još oko minut, mešajte.
Dodajte oceđene nudle, pržite, mešajte neprestano oko minut i sipajte nudle zajedno sa povrćem na tanjir za serviranje.
Ugrejte preostalo ulje i sipajte marinirano meso.
Pržite, mešajte, oko 20-25 minuta. Poređajte meso na nudle.
Posipte sitno iseckanim perima mladog luka i servirajte.