Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Brza Predjela»Pečurke u tiganju sa maslinovim uljem

Pečurke u tiganju sa maslinovim uljem

Kamelia GrigorovaKamelia Grigorova
Početnik
75303
Pečurke u tiganju sa maslinovim uljem
Fotografije: Rositsa Marinova
2 / 4
03/08/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
15 min.
Porcije
2
"Pečurke, maslinovo ulje i sveža mirođija - lako i ukusno vegetarijansko jelo, koje se sprema za nekoliko minuta"

Potrebni sastojci

  • šampinjoni - 250 g
  • mirođija - 1/2 veze
  • beli luk - 3 - 4 čena
  • maslinovo ulje
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke operite i isecite na listiće. U dubokom tiganju zagrejte maslinovo ulje i dodajte pečurke.

Mešajte i pržite dok pečurke ne omekšaju i dok voda, koju otpuštaju, ne ispari.

Dodajte ispresovan beli luk, biber i so po želji. Nakon toga ih izvadite iz tiganja i posipajte sitno iseckanom mirođijom.

Poslužite ih tople, a može i hladne.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: