Način pripreme
1. Skuvajte krompir i jaja i ostavite da se ohlade. Oljuštite ih i isecite na parčiće.
Kisele krastavčiće i kobasice isecite na krugove, a krajeve im sačuvajte.
2. U blender stavite sačuvane krajeve i mutite na visokoj brzini nekoliko sekundi da se samelju. Stavite u njih majonez, senf, krem sir, gaudu na kocke, sok od limuna, so i pivo i provrtite još 2-3 sekunde da se homogenizuje i dobije gladak sos.
3. Stavite u posudu krompir, jaja, krastavčiće i kobasice, pospite iseckanim divljim lukom i peršunom i zamesite dobro sa sosom od majoneza.
4. Servirajte salatu blago ohlađenu i posutu sa još svežih začina. Prijatno!
* Da bi bila pogodna da je konzumiraju deca u ovoj salati pivo možete da zamenite kiselom vodom, pravila sam i takođe sjajno ispadne, ali nedostaje specifičan ukus koji daje pivo.