Pržena svinjska džigerica

10/08/2018
"Sočno meze, jednostavno za pripremu, definitivno pije mnogo crnog vina"
Priprema45 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno75 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano6 262
  • Pregledi tokom meseca75
  • Pregledi tokom sedmice15
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Svinjsku džigericu isecite na komade. Dobro operite i potopite u sveže mleko na 30-40 minuta.

Ocedite iz mleka. Posolite komade i uvaljajte u brašno. Pržite u dobro ugrejanom ulju dok ne bude gotovo.

Luk očistite i isecite. Na dno duboke šerpe stavite red luka, red pržene džigerice.

Slojeve ređajte dok ne potrošite sastojke. Jelo skinite sa vatre i poklopite poklopcem da se dinsta 15-20 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar