Aromatičan domaći kečap

31/08/2018
"Prženi krompir je najukusniji sa kečapom, ali ne bilo kojim, nego sa aromatičnim domaćim kečapom "
Priprema120 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno210 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano200
  • Pregledi tokom meseca30
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz - 10 kg
  • sirće - 200 ml
  • pečer - 100 g
  • so - po ukusu
  • aleva paprika - 2 supene kašike
  • crno vino - 1 šolja
  • luk - 1 glavica
  • cimet - 1 kašičica
  • karanfilić - 2 - 3 zrna, izmrvljen
  • ren - 1/2 korena
* merne jedinice

Način pripreme

Sameljemo paradajz u mašini koja odvaja ljusku i semenke.

Stavljamo smesu na vatru da provri.

Kad voda ispari, dodajemo sitno izrendan luk, ren i začine.

Kuvamo smesu dok se ne zgusne, mešamo neprestano.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar