Način pripreme
Operite i dobro osušite šnicle, izlupajte ih sa obe strane uz pomoć čekića. Stavite ih u posudu i dodajte sastojke za marinadu, prethodno pomešane i dobro promešane.
Dobro natrljajte jednu po jednu i ostavite na 30 minuta - tako treba da odstoji na hladnom.
Za to vreme operite pečurke i isecite ih na kriške, oljuštite šargarepu i isecite na četiri dela, a posle na kratke komade. Sipajte ulje i namažite ga po dnu pleha, preko zbijeno poređajte šnicle, oceđene iz marinade i uvaljane u brašno.
U preostalu marinadu dodajte isečeno povrće i uvaljajte ga dobro u nju, ravnomerno rasporedite preko šnicli.
Nisam dodavala so, meni je dovoljno slana vegeta i soja sos, ali pitanje ukusa, ako želite dodajte.
Pleh dobro uvijte aluminijumskom folijom i stavite u prethodno ugrejanu rernu na 220 stepeni i pecite oko 60 minuta.
Izvadite pleh i ostavite ga tako uvijen folijom na još 10 minuta, servirajte.