Svinjetina sa lukom i paprikama

Svinjetina sa lukom i paprikama
Fotografije: Anita
2 / 2
09/09/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno45 min.
Porcije5
"Uzimajte tanjire i dolazite, svako želi da proba ovu aromatičnu svinjetinu sa lukom i paprikama"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 kg
  • luk - 4 glavice
  • paprike - 7 komada
  • so - 1 kašičpica
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • ulje - 4 supene kašike
  • biber - 1 prstohvat
  • kari - 1 prstohvat
  • čubar - 1 prstohvat
* merne jedinice

Način pripreme

Meso isečemo na sitne zalogaje. Stavljamo ih u pleh sa ugrejanim uljem.

Pržimo dok ne dobije zlatnu boju, nakon toga stavljamo luk, krupnije isečen.

Dodajemo takođe i paprike. Sve zajedno pržimo dok povrće ne omekša.

Stavljamo alevu papriku i lepo promešamo. Skidamo pleh sa vatre, stavljamo začine i jelo je gotovo.

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: