Kjoopolu na turski način

10/09/2018
"Mi ćemo da mezimo ovaj ukusan kjoopolu, a vi vadite list i hemijsku i zapišite recept "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano198
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ispečemo patlidžan i skidamo dršku i koru. Papriku pečemo i nakon toga oljuštimo koru. Sklanjamo semenke i drške paprike.

Sitno isečemo patlidžan. Papriku sečemo na male komade. Skidamo koru paradajza. Pradajz operemo i sečemo takođe na male komade.

Luk očistimo i operemo. Sitno ga isečemo.

Čenove belog luka takođe očistimo i sitno isečemo. Operemo mirođiju i sitno isečemo.

Sve pomešamo u dubokoj posudi. Začinimo solju i lepim maslinovim uljem.

Sve promešamo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar